Kosaram

(Your cart is currently0 termék) - 
Összesen:0,00 Ft
A kosarad üres!

Gyakori Kérdések

SMINK

Milyen legyen a szemöldökceruza színe?
Ne legyen sötétebb, mint a hajszín. Szőke haj esetében pedig a legvilágosabb, Blonde árnyalatot ajánljuk.

Milyen alapozót vegyek?
Legalább két, különböző formulájú alapozód legyen – egy a könnyű fedéshez, egy pedig arra az esetre, ha több smink felvitele szükséges.

Milyen legyen az alapozóm színe?
Az ideális szín kiválasztásához próbálj ki több árnyalatot az arcodon. Az igazi szinte eltűnik rajta.

Hogyan tegyem fel az alapozót?
Ujjbegyeiddel vagy szivaccsal vigyél fel pontokat az álladra, homlokodra és orrodra, majd egyenletesen dolgozd el az egész arcodon. A maszkszerű hatás elkerülése érdekében a nyakad se felejtse ki.

Hova és hogyan használjam a korrektort?
Pontozz egy kevés korrektort a szemek alá, a pattanásokra és a szeplőkre,
foltokra, majd kend el egyenletesen!

Mikor kell púdereznem az arcomat?
Az alapozás után finoman simíts egy kevés porpúdert a homlokodra, az orrodra, az orcáidra, illetve minden olyan területre, melyről szeretnéd eltüntetni a ragyogást! Napközben is átpúderezheted a fénylő területeket, ezért tarts a táskádban egy kompakt púdert is!

Ha szép bőröm van, akkor is kell alapozót használnom?
Amennyiben hibátlan, gyönyörű a bőröd, nem fontos nappalra alapozót feltenni, elég, ha finoman átpúderezed arcod egy nagy púderecsettel, hogy kihangsúlyozd bőreöd hamvasságát.

Távolülő szemeim vannak, hogyan fessem ki?
A külső részeken maradj a közepes árnyalatú színeknél, míg a belső szemzug felé haladva egyre sötétebb árnyalatot alkalmazz! A látványt fokozhatod azzal is, ha a sötétebb árnyalatok mellett a szemkontúr vonalat vastagítod a szemceruzával az orrnyereg irányába.

Reggelente szeretnék minél kevesebb időt sminkeléssel tölteni. Mit tanácsoltok, hogyan csináljam?
Egy gyors arctisztítás és tonizálás után egy olyan termékkel, amely egyszerre alapozó és púder (pl.: Bőrszínhez igazodó púderalapozó) perceket spórolhatsz meg. A szemnek fényt kölcsönöz a világos színű szemhéjpúder (válassz egy hozzád illő összeállítást a Kettős-, illetve Hármas szemhéjpúdereink közül), az ajkakra pedig kerüljön gyorsan felvihető, természetes színű szájfény (pl.: Glazewear szájfény Clear, Delish vagy Darling Pink árnyalatban).

Hogyan tehető teltté a vékony ajak?
Először vigyünk fel egy kevés púdert az ajak bőrére, majd rajzoljuk körbe kontúrceruzával a száj természetes vonalánál egy milliméterrel nagyobbra. A kontúrceruzával satírozzuk át az ajkat, ezután ecsettel vigyük fel a rúzst. Végül a száj közepére, az alsó- és a felsőajakra egyaránt tegyünk szájfényt, amitől teltté és érzékivé válik.

Milyen színű szemhéjpúdert használjak?
Kontrasztos színeket használj: barnát kék szemhez, barna szemhez kéket, zöld szemhez pedig lilát.

Ráncos szemet hogyan sminkeljem?
Soha ne használjunk világos szemhéjpúdert és korrektort se. A titok nyitja a bőröd színével megegyező alapozó árnyalatában rejlik. Ezt vigyük fel a szem köré úgy, hogy közben mereven nézzük a plafont, mert ilyenkor a bőr kifeszül, és a ráncokban később sem ül meg a krém.

Mire jó a korrektor?
Rendkívül erős a fedőerejük, az arc egyenetlenségeit tüntethetjük el velük. A lilás fehéres árnyalatoktól a fáradt szürke arcbőr rózsás lesz. A piros foltokat, nyomkodás utáni hegeket a zöld tónus semlegesíti, a sárgás, bézses árnyalatok pedig a pigmentfoltokat, a kisebb sebeket.

Mi a szemöldök kiszedésének a menete?
Hetente 1-2-szer rendszeresen végezzük el a műveletet, és a kinőtt szálakat távolítsuk el. Zuhanyozás vagy arcpakolás után nedves kendőt tegyünk a szemöldökre, ilyenkor a pórusok kinyílnak, és a szőrszálacskák könnyebben kiszedhetők. A tépkedést a szemöldök alsó részénél kezdjük, mert itt könnyebben eltalálhatjuk a megfelelő formát. Arcápolóval átitatott vattával nyugtassuk meg a kipirosodott bőrt a tépkedés után.

ARCÁPOLÁS

Hogyan kell a szemránckrémet felkenni?
Ujjbeggyel finoman paskoljuk be a szemránckrémet, amíg beszívódik. Ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk a bőrt! Mindig a szemöldök növekedési irányával megegyező irányban dolgozzuk a bőrbe.

Igaz, hogy aki sportol, pattanásos lesz?
A verejték nem tartalmaz baktériumot, de vonzza őket. Ha a bőrünk felületén megjelenik, akkor ez segíti a pattanás képződését. Ezért viseljünk pamutruhát, és az izzadás után mindig töröljük át az arcot Solutions PurePore-Fection tonikkal.

Miért öregszik gyorsan a bőr?
Bőrünk az idő előrehaladtával öregszik. Az UV-sugarak, a nikotin, a szennyezett levegő azonban felgyorsítják e természetes folyamatot. A káros környezeti hatások hozzájárulnak a szabadgyökök keletkezéséhez, amelyek meglazítják a sejtfalakat, és ezzel elősegítik a ráncok kialakulását.

Miért radírozzuk a bőrt?
Mert a bőrsejtek 4%-a naponta elpusztul, és az elhalt hámsejtektől szürke, petyhüdt, fénytelen az arc. Ha ezeket leradírozzuk, a pórusok nem tömődnek el, nem alakulnak ki mitesszerek, pattanások és olajosan fénylő bőr.

Mivel tisztítsam a bőröm? Arctejjel vagy zselével?
Az arctej a leggyengédebb bőrtisztító, minden bőrtípusra ajánlott. A piszkot és a felesleges faggyút kíméletesen és megbízhatóan távolítja el. Szabályozza és regenerálja a bőr természetes védőrétegét, megakadályozza kiszáradását. Legjobb, ha kis szivaccsal, vagy az ujjainkkal masszírozzuk, és rövid ideig hatni hagyjuk, majd nedves vattapamaccsal eltávolítjuk.
A zselék zsíros és vegyes bőrre kiválóak, antibakteriális hatóanyagokat tartalmaznak, a pórusok mélyéig tisztítanak, de nem szárítanak. Kézzel kell felhabosítani, amiben a finom hatóanyagok jobban eloszlanak, és leoldják az elhalt hámsejteket. A T-zónában (homlok, orr, áll) körkörös mozdulatokat végezzünk. A zselék fokozzák a bőr vérkeringését, amitol az arc rózsásan csillogó lesz.

Használhatok nappali krémet éjszakára?
Az éjszakai krémekben speciálisan olyan hatóanyagok vannak, amelyek részt vesznek a sejtek éjszakai újjáépítő, regenerációs munkájában. Nem tartalmaznak például UV-filtert, vagy szmog, füst ellen ható összetevőket, hiszen ezekre úgy sincs szükség, mert ilyenkor nem kell ellene védekeznie. Persze vannak nappali krémek is, amelyek az éjszakai ápolásra is megfelelőek.

Mi a helyes arcápolás módja?
Az alapvető arcápolásnak az alábbi három elemet kell magában foglalnia:
1. tisztítás,
2. tonizálás,
3. hidratálás.
Ezeket minden reggel és este el kell végezni az egészséges bőr megőrzéséhez.

Mi az a mitesszer?
Ha a faggyú nem tud megfelelően kiürülni a szőrtüszőn, kialakul a mitesszer. Az apró fekete pontok, amelyek leggyakrabban az orron jelennek meg, szennyezett mitesszerek. Ezekből – ha baktériumok szaporodnak el benne – pattanások alakulhatnak ki.

Mikor ajánlatos elkezdenem a bőröregedést késleltető termékek használatát?
Elkezdheted a bőröregedést késleltető termékek használatát, ha a húszas éveidben jársz, és még nem jelentek meg az öregedés első jelei, és szeretnéd, ha ez sokáig így is maradna. Mindig olyan termékeket használj, amelyek védenek a széles spektrumú UV-sugárzás ellen.

20 éves vagyok. Elkezdhetem már a bőröregedést késleltető termékek használatát? Mikor ajánlott?
Ha szeretnéd, hogy az öregedés első jelei minél később jelenjenek meg, mindenképpen ajánlatos elkezdened a Rejuvenate termékcsalád használatát.
Minden nap olyan termékeket használj, amelyek védelmet nyújtanak a széles spektrumú UV-sugárzás ellen.

Elmúltam 40 éves, és soha nem használtam bőröregedést késleltető kozmetikumokat, kezdjem el most?
Természetesen. Sosem késő az átfogó Anew termékek előnyeit élvezni.
A termékskálán megtalálhatók a bőröregedés első jeleire való kozmetikumok és az érett bőrre ajánlott termékek egyaránt.

Lehetséges, hogy a bőröm hozzászokik az öregedést késleltető termékekhez, és később már nem lesznek hatásosak?
Ha valaki úgy látja, hogy az általa használt termék többé már nem hatásos, ideje elkezdenie egy másik termékcsalád használatát, mely jobban megfelel a bőre megváltozott igényeinek.

Váltogassam a krémeket vagy használjak egyet, ami bevált?
Ha a pillanatnyilag használt termékcsalád kielégíti az speciális bőröregedés-késleltetéssel kapcsolatos igényeidet, akkor ne válts.

Csak a 40 év feletti nők használhatják az Ultimate termékcsaládot?
Ez a bőröregedés mértékétől függ. Ha nálad előrehaladott állapot tapasztalható, használd az Ultimate kozmetikumokat. Ha csak mérsékelt állapotú a folyamat, válaszd az Alternative család arcápolóit.

Az Ultimate termékek 40 éves kortól ajánlottak? Ez azt jelenti, hogy 60 év felett már nem hatékonyak?
Az Ultimate kozmetikumok a bőröregedés előrehaladott jeleit mutató nők számára kiválóak, legyenek 40 vagy akár 60 év felettiek.

Más krémet használjak nyáron és télen?
Egész évben használhatod ugyanazt a termékcsaládot. Elképzelhető azonban, hogy a nyári éjszakákon elegendő a nappali krém használata.

Hogyan és mikor használjak szemkörnyékápolót?
A szemkörnyékápolók nagyon fontos részei a bőrápolási termékcsaládoknak, nélkülözhetetlenek érett bőr esetén.
Naponta használd, és a gyűrűsujjaiddal gyengéden, ütögetve vidd fel a szemkörnyékre, felül a belső szemzug felől a külső felé haladva, majd alul a külsőtől befelé. Mindig olvasd el az adott termék használati utasítását is!
Vigyázz, hogy nehogy a szembe kerüljön a termék.

Használhatom különböző termékcsaládok krémjeit?
Az optimális eredmények érdekében azt javasoljuk, hogy egy bizonyos Anew termékcsalád kozmetikumait használd.

Használhatom az Anew Clinical professzionális testformázó krémet a terhességem alatt?
Az Anew Clinical professzionális testformázó krémet teljeskörű biztonságossági és hatékonysági teszteknek vetették alá. Azt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal, ha bármilyen termékkel kapcsolatosan kétségeid merülnek fel.

Hogyan tároljam a kozmetikumokat? Tarthatom őket a hűtőben?
A termékek száraz, hűvös helyen való tárolást igényelnek, ahol nem éri őket közvetlen napfény.

Ha elmúltam 35 éves, akkor csak egy termékcsaládot használhatok, az Alternative-ot?
A használt termékeket és termékcsaládot a bőrödön látható jelek alapján válaszd ki! Ha valaki 45 éves és a bőröregedés mérsékelt jeleit tapasztalja (ráncok, elszíneződések, csökkent feszesség), akkor az Alternative termékek a megfelelőek számára. Ha viszont 35 éves korban a bőröregedés előrehaladott állapotú, akkor válassza az Ultimate termékeket!

Használhatják az Anew termékeket férfiak?
Természetesen! A termékek attól függetlenül fejtik ki hatásukat, hogy férfi vagy nő használja őket! A férfiaknak is azt ajánljuk, hogy a bőröregedés jeleitől függően válasszanak maguknak kozmetikumokat.

Mi a szérum?
A szérum folyékony, de koncentrált formula a krémhez képest. Könnyű, nem zsíros, így nappali vagy éjszakai krém alá használd a maximális hatás elérése érdekében.

Mi az elixír és miben különbözik a szérumtól?
Az elixír egy koncentrált szérum. Az Ultimate elixír Pro-Sirtuin TX technológiát kétszeres arányban tartalmazza az éjszakai krémhez képest, és a maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy használd a nappali és az éjszakai krém alá.

Hogyan kell a szérumot használni?
Tisztítás és tonizálás után simítsd a szérumot az arc és a nyak bőrébe. Használható önmagában, de a maximális hatás érdekében vigyél fel éjszakai vagy nappali krémet is.

HAJÁPOLÁS

Miért változik a hajtípusunk?
A haj lehet egyszerre zsíros is, száraz is, csakúgy, mint a fejbőr. Valójában a haj és a fejbőr az évszakoktól függően, a hormonális változások hatására, az életstílusodban és a táplálkozásodban bekövetkezett változások miatt állandóan változhat.

Miért töredezik a legtöbb ember hajvége?
A hajszál legnagyobb igénybevételnek kitett része a hajvég. Ezt éri a legtöbb fizikai és kémiai hatás. (Hajvasaló, sütővas, fésű, kefe, festék, szőkítő, dauervíz)

Tengerparti nyaralás után mindig szárazabb, töredezettebb a hajam. Miért?
A tengervízben lévő sókristályok és homokszemek hamar megszáradnak a hajban és durva tapintásúvá teszik azt.
Sós vízben való fürdőzés után mindig öblítsd le haját édes vízzel is. Este olyan sampont használj, mely gyengéden, de alaposan távolítja el a homok- és sókristálymaradványokat. Tegyél fel gyakrabban hidratáló, regeneráló hajpakolásokat.

Igaz, hogy a haj ugyanúgy öregszik és gyengül, mint a bőr?
Igen, a legújabb kutatások ezt támasztják alá. A haj öregedése során a hajszálak átmérője csökken, maguk a hajszálak érzékenyebbé és törékenyebbé válnak, a haj veszít fényéből és rugalmasságából. Az Advance Techniques hajszerkezet-erősítő sampon, balzsam és pakolás erre a problémára kínál hatékony megoldást. Erősítik a haj szerkezetét, vitalitással töltik fel és egészségesen ragyogóvá varázsolják az elvékonyodott, töredezett, elöregedett hajat.

ILLATOK

Miért más illatúak a parfümök más embereken?
A test kémiája, a táplálkozás és a kor, hatással van az illatainkra. A parfümök illóolajokat tartalmaznak, melyek különböző hatással vannak bőrünk olajaira. Néhány könnyebben beszívódik, mint a többi, emiatt egyensúlytalan állapot alakul ki, és ebből ered az illatok különbözősége.

Miért nem érzem magamon a kedvenc illatomat?
Ez az illattal való telítettség miatt van. Megszokod a saját illatod, ezért nem érzed. Különleges alkalmakra viselj más aromákat, vagy időről időre változtasd meg parfümöd.

Hová permetezzem a parfümöt?
Közvetlenül a pulzuspontokra, a csuklók belső oldalára (ne dörzsöld össze őket!), a könyökhajlatba, a fülek mögé, a térdhajlatba és a dekoltázsra. Fújj egy kevés parfümöt a levegőbe és sétálj keresztül az illatfelhőn! A kölniket bátran permetezheted egész testére és hajadra, így az illatkapszulák minden mozdulatoddal felszabadulhatnak.

Mire használhatók még a parfümök?
Tehetsz néhány cseppet a fürdővizedbe, vagy az öblítődbe is.

Hogyan kell tárolni a parfümöket?
Száraz, hűvös helyen. A kupakot mindig tedd szorosan a szórófejre. Ha már megkezdted a parfüm használatát, tárold eredeti dobozában!

Hogyan tehető egy illat tartósabbá?
Az illat tartósabbá tehető úgynevezett rétegezéssel – ugyanazt az illatot több különböző termékkel vidd fel bőrödre, használd a tusolózselét, testápolót, deo sprayt is a parfüm mellett. Így az illat mélyebb és tartósabb lesz.

Miért legyen egynél több parfümöm?
Mert egy nem elég J! Használj különböző illatokat nappalra, estére és különleges alkalmakra. Ha több parfümöd van, több a választási lehetőséged!

Mikor és hogyan vásároljak parfümöt?
Az illatvásárláshoz az ideális időpont vagy kora délelőtt, amikor az orr még kipihent, vagy 17 óra körül, amikor az illatérzékelésünk a legjobban működik. Soha ne próbáljunk ki egyszerre háromnál több parfümöt, mert ennél többet az orrunk nem tud megkülönböztetni.
Tipp: Mielőtt parfümvásárlásra indulunk, tegyünk egy kis zacskóba, vagy fóliába néhány pörkölt kávészemet, és ezt szippantsuk be két illattesztelés között, mert tökéletesen semlegesíti a szagló receptorainkat.

Meddig tartható el az illat?
Felnyitás nélkül a termék rendszerint 3-5 évig tartós marad. Utána viszont megváltozik az illata. Egy felnyitott flakon körülbelül másfél évig jó, utána az illat sokat veszít intenzitásából. Figyeljünk arra, hogy az üvegcsét ne tegyük fűtőtest közelébe, vagy közvetlenül ne érjék a nap sugarai.

TESTÁPOLÁS

Azt hallottam, hogy a hason történő alvás árt a szépségnek. Igaz ez?
A mell és a dekoltázs szépségének érdekében célszerű a hátunkon aludni. Ugyanis a hason fekvés során nyomódnak, lapulnak a keblek, a dekoltázs és az arc bőre pedig összegyűrődik. Negyvenéves kor után egyre nehezebben simul ki a bőr, a test nyomásától a ráncok mélyülnek, és a kebel hamarabb megereszkedik.

Vékony testalkatú vagyok, mégis narancsbőröm van. Mit tegyek, hogy eltűnjön?
Bár a narancsbőr kialakulása többnyire összefügg a túlsúllyal, vékony testalkatú hölgyeknél is előfordulhat. Tudatos táplálkozással, rendszeres sporttal, megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel és gondos testápolással javítható a bőr állapota. Használd rendszeresen a Karcsúsító, feszesítő, narancsbőr elleni krémzselét!

Kisbabát várok és szeretném megelőzni a terhességi csíkok kialakulását. Mit tegyek?
Használd rendszeresen a tengeri növénykivonatokat tartalmazó terhességi csíkok megelőzésére szolgáló testápolónkat (Testápoló terhességi csíkok megelőzésére). A mellek szépségének megőrzésére a Mellápoló és feszesítő krémet ajánljuk.

Bőrradírozás után használatok-e testápolót?
Éppen a radírozás után van nagy szükség a testápolók használatára. Ugyanis amikor az elhalt hámsejtek barikádját eltávolítottuk, a bőr maximálisan hasznosítja azokat a tápanyagokat, amelyeket utána felviszünk. A bőrradírt langyos vízzel távolítsuk el, majd törölközés után jöhet a testápoló.

Igaz, hogy az izzadtság pattanást okoz?
Az izzadság nem tartalmaz baktériumot, de vonzza azokat, és ha a bőr felületén megjelenik, ez segítheti a pattanás képződését. Ezért minden olyan tevékenység – például sportolás – után, amely fokozott izzadással jár, zuhanyozzunk, és feltétlenül használjunk tusolózselét.

WELLNESS

Mi a wellness?
Egyszerűen: életstílus. Magában foglalja a fittséget, a szépséget, a helyes táplálkozást, a külső és a belső harmóniát, és az egészséges élet meghosszabbítását.
Olyan életstílus, amivel sokáig megőrizhetjük szépségünket, egészségünket.

Mit jelent a SPA szó?
A SPA szó a latin „Sanus per Aquam” kifejezés rövidítése, mely szó szerint a következőt jelenti: „egészség a víz által”. A SPA fogalom magában foglalja a test és a lélek szépségét és fittségét is, mely célt különböző gondoskodással és speciális kozmetikumok segítségségével igyekszik elérni.

Mire jó a marokkói rózsa?
Marokkó színpompás kertjeiben virágzik ez a százlevelű rózsa.
A marokkóiak minden évben tartanak egy ünnepet, a virágkirálynő napját, amikor az emberek rózsavízzel áldják meg egymást. A marokkóiak által évszázadok óta használt rózsaolaj tökéletesen frissíti és regenerálja a bőrt, elsimítja a finom vonalakat.

Miért jó a tengervíz a bőrömnek?
A tengervíz iszapjában található sók, ásványi anyagok és fehérjék bőrre gyakorolt jótékony hatása ma már nem csak legenda, hanem klinikailag bizonyított tény.
Ezért tapasztalható, hogy a tengerből származó hatóanyagokat tartalmazó termékek
csodát tesznek bőrünkkel.

Miért szeretik a holt-tengeri készítményeket?
A holt-tengeri só és iszap évszázadok óta híres gyógyhatásáról. Közismert gyógyhatását különleges összetételének köszönheti. A holt-tengeri ásványokat tartalmazó kozmetikai készítmények méregtelenítő hatásúak, csökkentik a narancsbőr tüneteit. Javítják a zsíros, problémás bőr állapotát, felszívják a bőrfelületről a felesleges zsírt anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt. Frissítő, regeneráló, bőrfeszességet növelő tulajdonságaik miatt közkedveltek a vásárlók körében.

Tényleg létezik-e a fehér tea?
Igen, ám a fehér tea roppant ritka, Kína egyetlen tartományában, Fujijanban honos. A fehér teát egész évben csak néhány napon keresztül szüretelhetik, mert a benne rejlő öregedést gátló anyagok csak ez idő alatt fejtik ki hatásukat a intenzívebben. Ilyenkor a növény rügyeit még fehér burok védi.
Az aprólékos munkával leszedett – és éppen emiatt rendkívül drága – növény hihetetlenül gazdag anti-oxidánsokban, amely az idő előtti öregedésért felelős szabad gyököket közömbösíti. Például védelmezi a bőrszöveteket az öregítő, ráncosító, gyorsan petyhüdtté tévő napsugárzással szemben, javítja a véráramlást, regenerálja a napozás káros hatásainak kitett bőrt.

Mi az az illóolaj?
Az illóolajok egyes növényekből különböző eljárásokkal előállított, jellegzetes illatú, szobahőmérsékleten – ellentétben a zsíros olajokkal – maradék nélkül elillanó folyadékok.

Mire jó az alga?
Az óceánok és tengerek kristálytiszta vizében fellelhető algák tízszer több nyomelemet tartalmaznak, mint például a zöldnövények.
A bőrfeszesítő hatású alga és hínár nyomelemekkel és természetes vitaminokkal látják el a bőrt, bőrtápláló, ráncsimító, hidratáló hatásúak. Megelőzik a narancsbőr kialakulását, élénkítik a vérkeringést, segítik a bőr regenerálódását.

Hallottam már, hogy az olívaolaj egészséges, de azt nem tudtam, hogy kozmetikumokban is használják…
Az olívaolaj az őskor óta ismert és használt anyag. Vitaminokat, ásványi anyagokat és zsírsavakat tartalmaz. Védi, hidratálja és táplálja a bőrt, elősegíti annak regenerálódását. Csökkenti a ráncképződést, elősegíti a hámsejtek képződését és a sebgyógyulási folyamatot.

KIEGÉSZÍTŐK

Fotóról nagyon nehéz elképzelni a divat kiegészítők nagyságát, anyagát. Mit javasolnak?
A katalógusban a divat kiegészítők leírásában minden esetben megtalálod a pontos méreteket és a táska anyagának megjelölését is. Ékszerek esetében azt is, ha ezüsttel, arannyal, vagy platinával bevont termékről van szó.

Ékszereik tartalmaznak nikkelt?
Nem, egyik ékszerünk sem tartalmaz nikkelt.

HÍRLEVÉL

Ha kíváncsi vagy a legújabb termékekre és kihagyhatatlan AKCIÓKRA, ne szalaszd el a lehetőséget, és iratkozz fel hírlevelünkre!
captcha

Bennünk bízhatsz!

100% Elégedettségi Garancia

Vásárolj nálunk, teljesen kockázatmentesen!