Kosaram

(Your cart is currently0 termék) - 
Összesen:0,00 Ft
A kosarad üres!

Szállítás

Kiszállítás

Megkérünk mindenkit, hogy olyan telefonszámot adjon meg az oldalon, amelyen el tudjuk érni, mert a csomagokat csak telefonos egyeztetés után adjuk át a Futárszolgálat részére! Amennyiben nem tartasz igényt megrendelésedre kérlek mindenképpen jelezd felénk!

Megrendelésedet minden esetben futárszolgálat szállítja ki – az aktuális kampány időszak alatt, de legkésőbb az utolsó rendelési naptól számított 4. munkanapon.

Csomagod kérheted:

Előre utalás után, vagy bankszámlaszámra történő befizetés után, melynek díja: 990 Ft. Az utaláshoz szükséges információkat e-mail küldjük. A fizetési határidő mindig az aktuális kampány utolsó napja, 10:00 óra - amennyiben megrendelésed végösszege ezen időpontig nem íródik jóvá számlánkon megrendelésed töröljük, a kampányváltás, illetve az árak változása miatt nem tudjuk teljesíteni azt.

vagy,

Utánvéttel, melynek díja: 1190 Ft.

Utánvétes fizetés esetén a csomag díja az átvételkor fizetendő közvetlenül a futárnak. Át nem vett csomagok esetében a szállítási költség a vevőt terheli. A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a vásárlókat. A vásárlástól való elállás jogával a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül élhet. Erre vonatkozó szándékát e-mailben jelezze részünkre.

 

 

 

HÍRLEVÉL

Ha kíváncsi vagy a legújabb termékekre és kihagyhatatlan AKCIÓKRA, ne szalaszd el a lehetőséget, és iratkozz fel hírlevelünkre!
captcha

Bennünk bízhatsz!

100% Elégedettségi Garancia

Vásárolj nálunk, teljesen kockázatmentesen!