Kosaram

(Your cart is currently0 termék) - 
Összesen:0,00 Ft
A kosarad üres!

Vásárlási információk

Tartalom:

Amennyiben vásárlója illetve aktív felhasználója szeretnél lenni Webáruházunknak, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a Vásárlási információkat (ami az Általános Szerződési Feltételeket tartalmazza, azaz az ÁSZF-et) és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekintesz magadra nézve.

A megrendeléssel létrejövő szerződések nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerülnek megkötésre, későbbiekben nem kereshetőek vissza, magatartási kódexre nem utalnak.

A webáruház árai minden esetben BRUTTÓ árak, és tartalmazzák a hatályos törvények szerinti ÁFA mértékét. A szállítási költséget nem tartalmazzák a termékeknél feltüntetett árak.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén fordulj hozzánk bizalommal a „Kapcsolat” fül alatt található üzenetküldési lehetőség segítségével, vagy küldj emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

Szállítás:

A szállítás díja minden esetben a termék vételárán felül fizetendő.

Kiszállítás:

Megrendelésedet minden esetben futárszolgálat szállítja ki – az aktuális kampány időszak alatt, de legkésőbb az utolsó rendelési naptól számított 4. munkanapon.

Csomagod kérheted:

Utánvéttel, melynek díja: 1190 Ft vagy, Előre utalás után, melynek díja: 990 Ft.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Futárszolgálattal történő szállítás estén fizethetsz:

  • Készpénzben a termék átvételekor a futárnak
  • Előreutalással a szállítást megelőzően (a közlemény rovatban minden esetben tüntesd fel a felhasználóneved)

Üzemeltetői adatok:

Forrás Centrum Kft.

Székhely: 1133 Budapest, Thurzó utca 5/c. fszt. 7.

Cégjegyzékszám: 01-09-869044

Adószám: 13707006-2-41

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bankszámla száma: 11735005-20572583-00000000 (OTP Bank Nyrt.)

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-77269/2014.

A kapcsolattartó személy neve: Csókási Beáta

 

Az AvonPlaza.hu termékkínálatát Avon termékek alkotják.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Avon Akciós termékek, Avon Bónusz termékek, Avon Smink termékek, Avon Illatszer termékek, Avon Testápolás termékek, Avon Hajápolás termékek, Avon Arcápolás termékek, Avon Kéz- és Körömápolás termékek, Avon Lábápolási termékek, Avon Kiegészítők, Avon termékek Gyermekeknek, Avon termékek Férfiaknak, Avon termék Szettek

Az illusztrációhoz felhasznált képek némely esetben eltérhet a termék valódi kinézetétől.

Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek, bármilyen tévedés vagy elírás miatt felelősséget nem vállalunk!

Adatkezelési információk:

A www.avonplaza.hu internetes webáruházat üzemeltetető Forrás Centrum Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

Vállaljuk, hogy a www.avonplaza.hu szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges, a felhasználó által rendelkezésre bocsátott személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös figyelmet fordít az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28.-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről) fokozott betartására.

A Forrás Centrum Kft. tiszteletben tartja a levéltitokra vonatkozó jogszabályokat. Személyes adat bármely, a Felhasználóval kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, a Felhasználóra vonatkozó következtetés, mely nem minősül közérdekű vagy közérdekből nyilvános adatnak, különösen a név, lakcím, azonosító jel, email cím. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa megadott vezeték- és keresztneve, e-mail címe, valamint azonosítója az általa a rendszeren keresztül küldött elektronikus levelek fejlécében megtalálható.

A Forrás Centrum Kft. kijelenti, hogy az adatbázisában meglévő adatokat (felhasználó neve, email címe, azonosítója, címe) kizárólag közvetlen üzletszerzési célra, statisztikai kimutatások készítésére használja e célok megvalósulásához szükséges ideig. A kezelt adatokat kizárólag az adatkezelő, illetve az adatfeldolgozó érintett alkalmazottai ismerhetik meg, azokat cégünk harmadik személynek nem adja át. A Felhasználó által megadott személyes adatokat a felhasználás céljának megszűnése vagy a Felhasználó kérése esetén a Forrás Centrum Kft. az adatbázisából törli.

A Felhasználó általi adatszolgáltatás önkéntes. A Felhasználó a www.avonplaza.hu szolgáltatásainak igénybevételével hozzájárulását adja a személyes adatok fent meghatározott felhasználásához. A Felhasználónak jogában áll bármikor kérni személyes adatainak törlését az adatbázisból, jogában áll tiltakozni az adatkezelés ellen, amely sikertelensége esetén az adatkezelő döntésével szemben 30 napon belül bírósághoz fordulhat.

A Felhasználó kérésére tájékoztatást adunk az általunk róla kezelt személyes adataival kapcsolatban, illetve azokat az ő kérésére módosítjuk. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az adatfeldolgozó a birtokába jutott adatok feldolgozására vonatkozó tevékenységét a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és az Adatvédelmi Nyilatkozatban lefektetett elvek szem előtt tartásával végzi. Felhasználó a Forrás Centrum Kft. szolgáltatásainak igénybe vételével hozzájárulását adja ahhoz, hogy megadott adatai az adatfeldolgozóhoz továbbításra kerüljenek.

Az üzemeltető a Felhasználó által megadott információkért felelősséget nem vállal.

Amennyiben a Forrás Centrum Kft. tudomást szerez arról, hogy a Felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sérti, vagy egyébként a jelen adatvédelmi szabályokat megszegte, illetve az adatvédelmi szabályok be nem tartásával kárt okozott az üzemeltetőnek jogában áll megtenni a szükséges jogi intézkedéseket. Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Vásárlástól való elállás:

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kívánsz elállni, úgy azt a következők szerint teheted meg:

A vásárló, az áru átvételét követően 8 munkanapon belül, indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik.

Ha szeretnél elállni a vásárlástól a csomag átvétele után, kérjük, jelezd ezt számunkra, a „Kapcsolat” fül alatt található üzenetküldési lehetőség segítségével, vagy küldj emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket sértetlen, eredeti állapotában kell a számlával együtt visszajuttatni címünkre. Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. A vásárlástól való elállás gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a gyorsan romlandó termékek (például nem tartós élelmiszerek, vágott virág) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek visszaküldésére is van lehetőség, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba.
Felhívjuk a figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően Ön csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánymentesen juttatja vissza Társaságunkhoz. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni. Társaságunk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését, illetve ésszerű költségeinek megtérítését.

Amennyiben a visszaérkezett csomag megfelel a fenti feltételeknek, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat, a csomag átvételét követően 30 napon belül hiánytalanul visszatéríti a vásárló részére. Ennek módjáról a legjobb közös döntést hozzuk, mely vásárlónk kényelmét szolgálja.

Garancia:

Az általunk értékesített termékekkel kapcsolatban felmerülő reklamációkat igyekszünk gyorsan, szakszerűen intézni természetesen a hatályos jogszabályok figyelembevételével.

Kívánságodra az Avon terméke(ke)t 3 hónapon belül kicseréljük vagy a teljes vételárat visszatérítjük. Ékszerek, órák, egyéb kiegészítők és ruházati cikkek esetén a garancia 1 hónap.

Az AVON garancia nem vonatkozik az alábbi termékekre:

melyeket a vásárló tört el, illetve rongált meg

hajfestékekre

adománygyűjtő termékekre

a katalógusokra

Ha a termékhez ajándék is járt, az ajándékot a termékkel együtt vissza kell küldeni, ellenkező esetben csak cserére van lehetőség. Szettet csak egyben lehet visszaküldeni, a külön érkezett szett tételeket csak cserélni tudjuk.

A csomagolás tartalmazza a terméke(ke)t és minden esetben a vásárlást igazoló hivatalos számlát.

Kérjünk, őrizd meg ezt a bizonylatot, mert az estleges reklamáció, csak ennek birtokában érvényesíthető!

Ha a használat során bármilyen rendellenességet tapasztalsz, kérjük, haladéktalanul értesíts minket a „Kapcsolat” fül alatt található üzenetküldési lehetőség segítségével, vagy küldj emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

A hibás terméket kérjük, küldd vissza postán a készpénzfizetési számla másolatával, de előtte vedd fel velünk a kapcsolatot!

A www.avonplaza.hu webáruház az általa forgalmazott valamennyi termékre fél és 1 év közötti szavatosságot vállal.

(Az első hat hónap, illetve a 1 év a hatályos előírások szerint némileg más megítélés alá esik)

HÍRLEVÉL

Ha kíváncsi vagy a legújabb termékekre és kihagyhatatlan AKCIÓKRA, ne szalaszd el a lehetőséget, és iratkozz fel hírlevelünkre!
captcha

Bennünk bízhatsz!

100% Elégedettségi Garancia

Vásárolj nálunk, teljesen kockázatmentesen!